Helgen

Heeei bloggen!

Sorry for null innlegg siden forige men Blogg.no har klikket på pc'n og iphonen min så jeg blir faktisk sykt umotivert av det. Men sån kan det altså gå...jaja.

Igår var det en sån sykt hastedag, fordi først når jeg var ferdig på skolen måtte jeg hjem og dusje og etter en halvtime måtte jeg vere ferdig for og så dra til ulsteinvik. Ikke bare det når vi var ferdi der dro vi og når vi var ferdig hadde lillebroren min glemt skoene sine...så vi måtte tilbake. Tilslutt dro vi hjem, var ca hjemme i 7-tiden eller no slikt. Og klokken halv 9 måtte pappa kjøre meg ut til byen på treff. Woho!
Idag må jeg på noe slikt konfirmasjons pyntegreier og så skal jeg spørre om jeg får overnatte hos Maria. Så ja da oppdaterer jeg senere!

Hva skal dere i helgen kjære lesere?;*

- Silje!:*


:*

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anne & Silje

Anne & Silje

14, Herøy i Møre og Romsdal

Hei! Vi er to jenter fra Herøy som blogger om hverdagene våres, Innkjøp, Bilder, og mange andre ting. Vi heter Silje og Anne og er to livsglade jenter som alltid smiler uansett hva. Håper dere liker bloggen og vil bli faste lesere som vi trenger litt av, hehe. For kontakt kan du bruke oppgitte mailadresse under : Anesiljeblogg@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits